Gönül Alma Gönül Nasıl Alırım Gönül Nasıl Alınır

Gönül Alma Gönül Nasıl Alırım Gönül Nasıl Alınır

Gönül alma, gönül alma yolları, gönül alma yöntemleri, nasıl alırım, Nasıl gönül alınır, gönül nasıl alınır , gönül alma yolları ; gönül alma taktikleri ;  gönül almak için ne yapılır gönül almak nasıl olur


Gönül alma gücenen, kırılan bir kimsenin güzel davranışlar da bulunarak ( hediye alma güzel söz vb. ) hoşnut etmektir.  Alınması çok zor olan bir şeydir.
Bir kimsenin gönlünü almak istiyorsanız bazen işiniz kolay bazen işiniz çok zordur. Çok nadiren de şansınız sıfırdır. Bu durum gönlünü alacağınız kişiye göre değişir. Öncelikle gönlünü alacağınız kişiyi çok iyi tanımalısınız. Gönül alacaksanız kabahatiniz var demektir. Bilerek yada bilmeyerek kırdığınız kişiyi iyi tanırsanız işiniz kolay.
Sonuçta kabul etmeseniz de suçlusunuz. Egolu davranmayın. istemeyerek de olsa kırdınız. Onarın çabalayın asla pes etmeyin duruşunuzu bozmayın fazla ısrarcı olmayın ama asla vazgeçmeyin...

Satış eğitimlerinde borçlanma diye bir yöntem vardır. Gönül almada bu yöntemi kullanmak çok faydalıdır. Öyle bir şey yapmalısın ki sana borçlu olduğu hissini verdin mi? işlem tamamdır. Hemen harekete geçeceksin. Güzel söz, hediye, sürpriz vs yaratıcılığınıza kalmış.

Gönlünü alacağınız kişi nelerden hoşlanıyor bunu öğrenmelisin. Nasıl öğreneceğini sen bulmalısın. Unutma her insanın çok hoşlandığı ama dile getiremediği yada bilinmeyen bir noktası vardır. Dikkatli olmalısın ters tepmesin. Örnek bazı çılgınlar müthiş evlenme teklifleri yapıyor gören şaşırıyor sonu hüsran.

Gönül alma işinde ruha hitap etmelisin. O kişinin ruhunu okşamalısın. Hiç olmadık yerde karşına çıkmalı öldürücü darbeyi vurmalısın. En güzel zamanı beklemelisin. Onun gönlünü almak için çabaladığını göstermelisin. En sevdiği şeyleri kullanman başarı ile sonuçlanacaktır. Örnek gönlünü alacağın kişi fanatik Beşiktaşlıdır birlikte maça gidebilir maç sonucuna göre nabza şerbeti verebilirsiniz.  Yaratıcı olun geniş düşünün her nesne, olay ve kişileri silah olarak kullanın.. umarım faydalı olabilmişimdir.


Şimdi sizden Siz nasıl gönül alırdınız sorusunun cevabını yorum kısmına bekliyorum. Üşenmeyin belki birine faydanız olur dua alırsınız.

Yorum Gönder

14 Yorumlar

  1. Ben arkadaşımla küsüm. Yanı tavırlıyız samimiydik ama artık değiliz. O hatalı benimde hatam var ama arkadaşlığımız bitsede ona bana yaşattığı her şey için bi teşekkür borçluyum. Doğum günü var yolda gorsek selam vermiyoruz. Bi defter almayı Dusunuyorum içini 07 uçla karaliycam. Bi tane de silgi koycam yanına. İçimden geçenleri de not olarak yazicam. Hangisini silmek istiyorsa onu silsin. Hatalarımı mı silecek güzel anılarımızı mı? :) sonucu sizlerle paylaşırım merak eden olursa tabi.

    YanıtlaSil
  2. Yok yazmadı hala :) arkadaşın başına bişey mi geldi merak ettim mügen anlı ya mı haber versek

    YanıtlaSil
  3. Ne yaptımsa olmadı karar verdim mahallesindeki caminin minaresine çıkıp ordan bağıracam,,

    YanıtlaSil